aboutus

ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: VINOT/DONGYA
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 4000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Zhejiang vinot, ΕΠΕ που αναφέρει τη διεθνή πρώτη γραμμή των καινοτόμων εννοιών σχεδίου, που συλλέγει πολλούς ανώτερους επαγγελματικούς τεχνικούς. Εφαρμόζουμε πλήρως το ISO9001: εφαρμογή ποιοτικής διαχείρισης του 2008 των προτύπων.

Στον τομέα των πλαστικών μηχανημάτων, η επιχείρησή μας έχει τη γρήγορη ανάπτυξη βάσει των σταθερών ερευνών και της προηγμένης τεχνολογίας εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια περισσότερο από είκοσι ετών, μας εισάγετε την πεζογραφία έχει αφιερωθεί πάντα στη technologic βελτίωση και τη διευθυντική ιδέα της επιστημονικής διαχείρισης που οργανώνει την παραγωγή και τις πωλήσεις και που ενισχύει τη δυνατότητα να συμμετέχει στον οξύ ανταγωνισμό δεικτών από τη διεθνή νέα τεχνολογία επιπέδων.

 

 

 

Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή της πλαστικής μηχανής όπως η μηχανή ταινιών τεντωμάτων, φυσώντας μηχανή ταινιών, μηχανή ταινιών φυσαλίδων, τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ταινιών και ούτω καθεξής. Οι διάφορες πλαστικές μηχανές έχουν πωληθεί σε πολλές περιοχές ως Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή, κ.λπ. Υπογραμμίζουμε την άριστη ποιοτική χρησιμοποίηση προϊόντων υψηλού - ποιοτικά υλικά, υιοθετώντας τη προηγμένη τεχνολογία και τις διαχειρίσεις για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και μπορούμε να παρέχουμε τα τέλεια προϊόντα και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Ήμαστε καλά - λαμβανόμενος και εμπιστευμένος από την προσωπικότητα για τους διάφορους κύκλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

 

Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στο διοικητικό σκοπό: Παίρνοντας την επιστήμη και την τεχνολογία ως οδηγό, καινοτομώντας και όντας τολμηρός, παίρνοντας το γόητρο ως ίδρυμα: , Και κάνοντας το καλύτερό της για να παρέχουμε στους πελάτες την τέλεια πλήρη και ακριβή τεχνική υπηρεσία θα καλωσορίσουμε θερμά τους παλαιούς και νέους πελάτες για να συνεργαστούμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μας χέρι-χέρι ώστε από κοινού Μάρτιος προς την επιτυχία.

Θα ακολουθήσουμε διάφορες αλλαγές αγοράς κινηματογράφων προκειμένου «να εξωραϊστεί η εμπειρία της καινοτομίας, τεχνολογία στο ιδανικό» ως ανάπτυξη των καινοτόμων ιδεών, εργασία για να δημιουργήσουμε μαζί την αξία για τους καταναλωτές που βλέπουν το περιβάλλον κινηματογράφων.

 

Θρυλικός, έναρξη από εδώ!

 

-02-
Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων συσκευασίας Dongya Ruian, το ΕΠΕ συννεφιάζω κλίμακα και οι ανάγκες ανάπτυξης επιχείρησης, τον Αύγουστο του 2015 η έδρα επιχείρησης που κινήθηκε, Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Zhejiang Vinot μετονόμασαν του επιχείρησης ονόματος “, το ΕΠΕ” η νέα διεύθυνση έχει το κομψό περιβάλλον, εγκαταστάσεις, ευκολότερες παρέχω τις ποιοτικές υπηρεσίες στους νέους και παλαιούς πελάτες και τους συνεργάτες.

 

Στον τομέα των πλαστικών μηχανημάτων συσκευασίας, με την αυξανόμενες έρευνα και την εφαρμογή της προηγμένης τεχνολογίας, η επιχείρησή μας έχει τη γρήγορη ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια περισσότερο από είκοσι ετών, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στη φιλοσοφία busniss της τεχνολογικής καινοτομίας και της επιστημονικής διαχείρισης. Η επιχείρηση έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής, πλήρη μέσα ποιοτικής ανίχνευσης και σύστημα ελέγχου εξασφάλισης ποιότητας, έχει περάσει την ποιοτική πιστοποίηση του ISO 9001:2000, είναι επίσης μονάδα μελών των μηχανημάτων Ruian και της άριστης ποιότητας ηλεκτρονικής Association.With και η καλή φήμη, η επιχείρηση είναι βασισμένη στην αγορά.

 

Δίνουμε προσοχή στην κατασκευή υποδομής και την ποιοτική διαχείριση. Ξοδεψτε πολλά χρήματα για να εισαγάγετε διάφορο κύριο διεθνή και εσωτερικό πρώτης τάξεως εξοπλισμό επεξεργασίας και η τεχνολογία, καθιερώνει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης διαδικασίας παραγωγής και ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων.

-03-
Υπηρεσία

  Η καλύτερη ποιότητα εξασφαλίζει κυκλοφορία

 

 Η υποχρέωσή μας είναι να δημιουργήσουμε απαρασάλευτα τα νέα επιτεύγματα, για να υποστηρίξει την καινοτομία μας στον τομέα των πλαστικών μηχανημάτων. Το Vinot φροντίζει για το χρήστη, είναι σαφές ότι απαιτήσεις του χρήστη για την ποιότητα. Κρατήστε σε στενή επαφή με τον υψηλό - ποιοτικά υλικά, σχέδιο προόδου, ακριβή πρότυπα κατασκευής και controal σύστημα εξασφάλισης ποιότητας.

 

  Συνεχίζουμε επίσης να βελτιώνουμε την προσωπική επιχείρηση, οπουδήποτε και να οι πελάτες μας είναι στην πόλη, αυτοί θα πάρουμε τις επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές, ένα ευρύ φάσμα των πιό πρόσφατων πληροφοριών προϊόντων και την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών.

-04-
Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

 

Εμπιστοσύνη, ειλικρινής, καρδιά, καινοτομία.

 

Εξερεύνηση, καινοτομία, βασισμένη στην αγορά στην αύξηση, υψηλή - ποιότητα, αποδοτική,

βαθιά υπηρεσία για το χρήστη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας